-
-
Heerlijk lamsvleesDe smaak van lamsvlees is moeilijk te omschrijven. De vleessoort kent een vaste schare aan liefhebbers.
-
Producten
-
Hamburger
Ingrediënten: rundvlees, zout, ui, tomaat, prei, kool, paprika, koriander, peper, gember, foelie, kruidnagel, ascorbinezuur
Vergeet niet om duidelijk aan te geven welk gewicht u w...
-
Saucijzen (tijdelijk uitverkocht)
Ingrediënten: zout en peper
Vergeet niet om duidelijk aan te geven welk gewicht u wenst te bestellen.
-
Gehakt
Vergeet niet om duidelijk aan te geven welk gewicht u wenst te bestellen. Het gehakt is verpakt per 500 gram.
-
Bilsteak (tijdelijk uitverkocht)
Vergeet niet om duidelijk aan te geven welk gewicht u wenst te bestellen.
-
T-Bonesteak (tijdelijk uitverkocht)
Vergeet niet om duidelijk aan te geven welk gewicht u wenst te bestellen.
-
Vleespakket 15 kg
Vleespakket van onze Schotse Hooglanders.
Met dit samengestelde pakket heeft u verschillende vleessoorten voor een scherpe prijs van €16,- per kilo.Het pakket van 15 kg be...
-
Vleespakket 10 kg
Vleespakket van onze Schotse Hooglanders.
Met dit samengestelde pakket heeft u verschillende vleessoorten voor een scherpe prijs van €16,- per kilo.Het pakket van 10 kg be...
Zeeuws
Onze producten komen van Zeeuwse bodem. Van oorsprong tot eindproduct.
Vers
Er is ons er veel aan gelegen om de versheid van onze producten tot aan uw woning te optimaliseren.
Gemak
Onze webshop is gerealiseerd voor uw gemak. Bestelt u gerust één of meerdere versproducten in onze online winkel.
Culinair
Bekijkt u ook eens de diverse recepten. Daarmee tovert u altijd iets lekkers op tafel voor u en uw gasten.
Aanbiedingen
Onze meest actuele nieuwsberichten:
Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in C:\inetpub\vhosts\dezeeuwseheerlijkheid.nl\httpdocs\wp-content\plugins\js_composer\include\classes\shortcodes\vc-basic-grid.php on line 184
Bereidingstijd: 15 min.Oventijd: 25-35 min.4 personen Ingrediënten:700 g ribeye4 tenen knoflook3 takjes verse tijmroomboter om in te bakken. Stap 1Laat de ribeye op kamertemperatuur komen. […]
Op 21 december 2018 was het dan zover: onze nieuwe webshop werd gelanceerd. Een korte deadline was aan de orde. Toch kregen we het samen […]
Recent nieuws:
- Ribeye met tijm en knoflook 28 april 2025
- Nieuwe website 18 december 2018
- Nieuw: Vleespakketten 17 december 2018
