Algemene Voorwaarden

Laatste aanpassing: 18 december 2018


Over:
Deze webshop (de Zeeuwse Heerlijkheid) is een werktitel van ons bedrijf De Coudorpse Hoeve, gevestigd in Driewegen. Beide namen kunt u tegenkomen in administratieve- en financiële uitingen.

Bestellingen:
Bij bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klanten die bestellen, worden geacht om eerst de Algemene Voorwaarden te lezen, zo als ook wordt aangegeven voorafgaand aan iedere online bestelling.

Levering:
U kunt producten (in overleg) ophalen op ons adres, of laten opsturen. Doorgaans kunt u 24 uur (na uw bestelmoment) aanhouden. Doch voor leveringen zijn wij afhankelijk van Postnl. In drukke(re) tijden zijn ook wij overgeleverd aan hun levertermijnen. Houd hier rekening bij uw bestelling. U ontvangt van ons een Tracktrace code.

Aanspraak:
Wij verpakken onze producten zorgvuldig. Bij een gemiddeld gebruik is dit afdoende voor levering. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadigingen die tijdens transsport, distributie en levering ontstaan.

Betalingen:
De geldende betaalvormen zijn van toepassing. Wij houden ons het recht voor om bij de betaalvorm ‘vooruitbetaling’ pas de levering in te zetten zodra uw betaling is bijgeschreven, niet wanneer u de betaling uitvoert.

Op dit moment zijn de betaalopties:
* IDEAL
* Vooruitbetalen / overboeken

Retour:
Wij werken met verse producten. Er is ons veel gelegen aan een verse levering. Vanwege die reden kunnen wij geen producten retour nemen. Denkt u hier toch aanspraak op te kunnen maken, dan verzoeken wij u telefonisch contact te leggen.

Privacy:
De gegevens die voor, tijdens en na het bezoek aan de webshop worden vergaard, worden NIET bewaard. Zij zijn enkel van toepassing voor het kunnen communiceren en leveren van de producten en diensten van de Zeeuwse Heerlijkheid.

Geef een antwoord